- Livet er best på tur -Hvertfall vis du spør oss!


Vi mener at det å sove i taktelt og lage mat over åpen ild er det som gir det ekstra krydderet i hverdagen.
Får vi dessuten mulighet å gjøre det i lag med gode folk er livet en fest.


Island har fått en helt spesiell plass i hjertene våre, denne øya med evig skiftende forhold, store kontraster og en råskap i naturen som du ikke finner andre steder. Vi lar oss stadig overraske og imponere over både naturen og menneskene vi møter på turene våre.


Det er denne opplevelsen vi ønsker å dele med alle som blir med oss på tur. Og etter mange turer i løpet av de siste 10 årene vet vi akkurat hvordan vi ska la dere oppleve indrefileten av det Island har å by på.


Etter 30 år i lag og med mangen turer i ryggen både som speidere og som aktive overlandere har vi utviklet ett optimalt samspill når det kommer til fordeling av oppgavene mellom oss på tur, uansett om vi er i Norge eller utlandet.

Margunn er ruteplanlegger og har kartet nærmest i hodet.

Som prosjektleder i mange år er planlegging og det å finne løsninger en naturlig oppgave for henne. Hun finner dessuten stadig på nye måter å overraske turkamerater med god mat i det fri. Hva tenker du om nybakt brød, brownies eller til og med softis laget på tur?

Hun er også turglad og liker å gå på fjellturer og slå av en prat med folk hun møter på veien.Sveinung, med sin tidligere bakgrunn som leder i Sivilforsvaret og redningstjenesten, er den som har hovedansvaret for sikkerheten og førstehjelp på turen. Han er dessuten mekanikeren i huset og tar seg av all bilteknisk når noe uforutsett skjer på tur. Men ikke la deg lure til å tro at dette er en stille og evig allvorlig kar, med hodet fullt av humor og morsomme historier blir det sjeldent stille og kjedeligt rundt han.


Sammen har vi ledet og planlagt flere grupper på tur. Vi legger stor vekt på sikkerhet og at alle som slutter seg til oss, føler seg ivaretatt og trygge. Vi ønsker å gi alle våre kunder unike og evige minner, og opplevelsen av at livet er best på tur.